اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

دختر معتاد جسد پدرش را به آتش کشيد

سرهنگ سيدعلي ميراحمدي به رسانه‌ها افزود: ديروز پس از اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر پيدا شدن جسد سوخته مردي داخل باغ يکي از محلات دامغان، بلافاصله ماموران انتظامي و کارآگاهان پليس آگاهي به محل اعزام شدند.

10:30
دختر معتاد جسد پدرش را به آتش کشيد

وي به حضور پليس در محل اشاره کرد و گفت: با هماهنگي قضايي جسد به پزشکي قانوني منتقل و در بررسيهاي فني و تخصصي کارآگاهان هويت مقتول مشخص شد.

سرهنگ ميراحمدي با اشاره به اينکه ماموران طي تحقيقات ويژه پليسي احتمال دادند قاتل دختر مقتول است، ادامه داد: پليس در کمتر از چند ساعت متهم را شناسايي، دستگير و به مقر انتظامي منتقل کرد.

وي بيان کرد: دختر 42 ساله معتاد و سابقهدار مقتول، در بازجويي فني پليس به قتل پدر 80 ساله خود اقرار و انگيزه خود را اختلافات خانوادگي عنوان کرد. ‏

جانشين فرمانده انتظامي استان سمنان خاطرنشان کرد: برخورد با جرايم خشن جزو اولويتهاي اصلي پليس است و ماموران انتظامي استان با جديت تمام در اين زمينه اقدامهاي قانوني خود را انجام ميدهند.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.