اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان خبر داد:

خريد تضميني 51 هزار تن گندم در آذربايجان‌ شرقي

رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي از خريد تضميني 51 هزار تن گندم در استان خبر داد.

خريد تضميني 51 هزار تن گندم در آذربايجان‌ شرقي

به گزارش روابط عمومي سازمان جهادکشاورزي استان، شهرام شفيعي در نشست کارگروه توليدات گياهي سازمان با اشاره به تداوم خريد تضميني گندم در استان، گفت: اکنون در فصل برداشت غلات قرار داريم و تا امروز 71 مرکز خريد فعال در سطح استان راهاندازي شده است.

وي با اشاره به مبارزه گسترده با آفات غلات، افزود: مبارزه با آفت سِن گندم در سال جاري در سطح 85 هزار هکتار از اراضي استان انجام شده است.

وي با تأکيد بر اهميت توسعه کشتهاي بومي و اقتصادي، از آغاز طرح ساماندهي و توسعه سماقستانها در شهرستانهاي سماقخيز خداآفرين، هوراند و کليبر نيز خبر داد و گفت: کيفيت بالاي سماق جنگلي هوراند و استفاده از ارقام باکيفيت، بستر مناسبي براي توسعه اين محصول فراهم کرده است.

شفيعي اظهار کرد: سماق، محصولي کم آب بر و جز محصولات توصيه شده در اصلاح الگوي کشت بوده و سهولت داشت، برداشت و بازاررساني، وجود تقاضاي قابل توجه در بازارهاي داخلي و خارجي، پتانسيل ارزآوري مطلوب و ايجاد اشتغال از جمله مزاياي کشت آن است.

وي با بيان اينکه سماق توليدي آذربايجان شرقي از لحاظ کيفي داراي موقعيت برتر در کشور است از عقد قرارداد با 2 شرکت فعال در زمينه توليد نهال کشت بافتي خبر داد و افزود: بايد از ظرفيت اراضي و منابع طبيعي براي توسعه کشت سماق بهره گرفت و اين کار، نيازمند واگذاري هدفمند زمين و حمايت کارشناسي است.

وي اظهار کرد: درجريان جنگ تحميلي 12 روزه، بخش کشاورزي بار ديگر ثابت کرد که صرفا فعاليت در اين بخش يک فعاليت اقتصادي نيست، بلکه رکن اصلي امنيت، ثبات و استقلال ملي به شمار ميآيد.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي با بيان اينکه توليد بخش کشاورزي در دوران جنگ متوقف نشد و با تلاش کمنظير کشاورزان، دامداران، اصناف و شبکههاي تأمين، نيازهاي مردم به موقع تأمين شد، افزود: اين استمرار توليد و ثبات در بازار جاي قدرداني ويژه دارد و بايد از همه توليدکنندگان، کشاورزان، بهرهبرداران و فعالان اين عرصه بهويژه در آذربايجان شرقي تشکر کنيم.

وي با اشاره به اهميت بهرهوري در بخش کشاورزي، تصريح کرد: نظام مهندسي کشاورزي، مراکز تحقيقاتي و شرکتهاي دانشبنيان بايد در مسير ارتقاي بهرهوري برنامهريزي مدون و علمي داشته باشند و از ظرفيت دانش و تجربه اين نهادها در اجراي پروژههاي زراعي و باغي استفاده خواهد شد.

وي به برخي چالشها در حوزه سبزي و صيفي از جمله قيمتگذاري و مديريت برداشت سيبزميني اشاره کرد و خواستار بازنگري در شيوههاي حمايتي و بازاررساني محصولات شد.

شفيعي بر لزوم تعامل و همافزايي همه نهادهاي دخيل در زنجيره کشاورزي تأکيد کرد و گفت: امروز بيش از هر زمان ديگر نياز داريم کشاورزي را علمي، پايدار و مبتني بر دانش روز پيش ببريم.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.