رئيس دانشگاه تبريز با اشاره به ميزباني دانشگاه تبريز از حدود 2 هزار دانشجوي بينالمللي از 9 کشور دنيا، گفت: جذب دانشجويان بينالمللي يکي از راههاي تقويت ديپلماسي علمي است اما در کنار آن، انجام طرحهاي پژوهشي مشترک و برگزاري برنامههاي آموزشي مشترک با کشورهاي اروپايي و توجه جدي به برنامه تبادل استاد و دانشجو نيز بايد جزو اولويتهاي ما باشد.
صفر نصرالهزاده در ديدار با رايزن علمي جمهوري اسلامي ايران در اروپا ضمن اشاره به افتخارات علمي اين دانشگاه در سطح ملي و بينالمللي و جايگاه دانشگاه تبريز در بين دانشگاههاي ايران، اظهار کرد: بحث عملياتيکردن تفاهمنامهها و برقراري روابط علمي مستحکم جهت تقويت ديپلماسي علمي امري بسيار ضروري است.
رئيس دانشگاه تبريز، همکاري علمي با اروپا را يک مسالهي جدي درراستاي برنامه راهبردي دانشگاه عنوان کرد و افزود: باتوجه به وضعيت بسيار خوب دانشگاه تبريز در بحث رتبهبنديهاي بينالمللي، خواستار ايجاد رابطهي علمي بيشتر با کشورهاي اروپايي هستيم.
دانشگاه تبريز ميزبان حدود 2 هزار دانشجوي بينالمللي از 9 کشور دنيانصرالهزاده با اشاره به ميزباني دانشگاه تبريز از حدود 2 هزار دانشجوي بينالمللي از 9 کشور دنيا، خاطرنشان کرد: جذب دانشجويان بينالمللي يکي از راههاي تقويت ديپلماسي علمي است اما در کنار آن، انجام طرحهاي پژوهشي مشترک و برگزاري برنامههاي آموزشي مشترک با کشورهاي اروپايي و توجه جدي به برنامه تبادل استاد و دانشجو نيز بايد جزو اولويتهاي ما باشد.
وي با تأکيد بر ضرورت برنامهريزي کلان و اجرايي اين برنامهها با جزئيات، يادآور شد: دانشگاه تبريز داراي يک برنامهي راهبردي در بحث بينالملليسازي است و در بسياري از نظامهاي رتبهبندي داراي وضعيت بسيار مناسب درمقايسه با دانشگاههاي اروپايي است.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.