اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

تجهيزات ورزش ايران فرسوده و قديمي شده است

سرپرست وزارت ورزش گفت: کسب مدال در اولويت دوم قرار دارد و اخلاق و رفتار براي ما مهمترين مسئله است.

تجهيزات ورزش ايران فرسوده و قديمي شده است

کيومرث هاشمي در بازديد از اردوي تيم ملي تيراندازي با کمان اظهار داشت: بازيهاي آسيايي در سطح قاره به اندازه المپيک در سطح جهاني براي کشور اهميت دارد، بنابراين بازيهاي آسيايي متفاوت از ساير مسابقات است و عملکرد مجموعه کاروان به عنوان عملکرد ورزش کشور تلقي ميشود.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: در بازيهاي آسيايي اينچئون در رشته تيروکمان توانستيم به مدال طلا برسيم و توجهات را به سمت اين رشته جلب کنيم. توسعه تيروکمان از مدارس بايد مد نظر قرار گيرد مورد توجه واقع شود.

هاشمي گفت: شاخص مهمي که در موفقيت کمانداران نقش دارد، مقوله تمرکز است و در اوج مسابقات بايد کمانداران با تمرکز بسيار بالا موفق شوند. شايد اقدامات مختلفي در راستاي بر هم زدن تمرکز و ايجاد حاشيه براي تيم رقم بخورد اما با توجه جدي به دستورات سرمربي و داشتن تمرکز کافي ميتوان بهترين نتيجه را به دست آورد.

وي افزود: حمايت و پشتيباني از تيم ملي تيروکمان در دستور کار وزارت ورزش و جوانان قرار دارد و انتظار ميرود با تمام تلاش تمرينات خود را پيش ببرند و بهترين نتايج را کسب کنند. در جلسه سرپرستان کاروان موارد را منتقل خواهم کرد. بايد تمام تمرکز بر اصل فعاليت باشد و به عنوان نمايندگان کشور موفقيت لازم به دست آيد. کسب مدال در وهله دوم قرار دارد و اخلاق و رفتار براي ما مهمترين مسئله است.

کيومرث هاشمي ادامه داد: ناوگان تجهيزات فدراسيونهاي ورزشي فرسوده و قديمي شده و بايد وزارت ورزش حداقلهاي لازم را در اختيار فدراسيونها قرار دهد تا نتايج خوبي را به دست آورند. همچنين از نظر شرايط جوي و آب و هوايي در رشته تيروکمان بايد بررسيهاي لازم صورت گيرد، چرا که توجه به اين مسئله بسيار مهم است.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.