اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

بلاتکليفي بيش از 4 هزار کشنده در مرز بازرگان

از ديرباز حمل و نقل يکي از اجزاي مهم اقتصاد ملي محسوب مي‌شود و به دليل داشتن نقش زيربنايي تاثير فراواني بر فرآيند رشد اقتصادي کشور دارد؛ و همچنين در دنياي امروز نيز، حمل و نقل از بخش‌هاي زيربنايي اقتصاد به شمار آمده و با تحت تاثير قرار دادن فرآيند توسعه اقتصادي راه مبادلات بازرگاني را فراهم آورده و کليد توسعه اقتصادي و اجتماعي شده است.

بلاتکليفي بيش از 4 هزار کشنده در مرز بازرگان

به گزارش خبرنگار تابناک، حمل و نقل جادهاي، حمل و نقل دريايي، حمل و نقل هوايي، حمل و نقل ريلي، حمل و نقل ترکيبي از انواع حمل و نقل ميباشند که هر کدام در خدمات دهي و انجام حمل و نقل نقش پويايي را ايفا ميکنند.

حمل و نقل جادهاي از مهمترين نوع حمل و نقل است. در اين نوع حمل ونقل، کالا از طريق جادهها و با استفاده از ماشينهاي سنگين مانند کاميون، کاميونت جا به جا ميشود و تقريبا هر نوع کالايي را ميتوان از راه جادهاي جا به جا کرد و محدوديتي از اين لحاظ وجود.

حمل و نقل جادهاي در مقايسه با ساير روشها کم هزينه است وبا توجه به قوانين بين المللي، روشي نسبتاً امن به شمار ميرود، تحويل ايمن و شخص به شخص، امکان برنامه ريزي حمل و نقل و رديابي محل کالاها از مزاياي عمده حمل و نقل جادهاي ميباشد.

کشندهها نيز يکي از چندين نوع ماشين سنگين ميباشند که در کشور ما جهت جابجايي بار و حمل و نقل از آن استفاده ميشود.

لازم به ذکر است اين ماشينها به تنهايي کاربردي ندارند و نميتوانند مفيد باشند و براي استفاده به تريلي يا کانتينر متصل ميشوند و موجبات جابجايي آنها را فراهم ميکنند.

کشندهها با توجه به ابعاد يا تعداد محورهايشان به چند دسته، کشنده تک محور، دو محور، فوق سنگين تقسيم ميشوند که براساس تحقيقات بعمل آمده ميتوان گفت.

بيش از 80 درصد کشندههاي مورد استفاده در صنعت حمل و نقل جادهاي وارداتي ميباشند.

 

بلاتکليفي بيش از 4 هزار کشنده در پشت گمرک بازرگان

 

نماينده مردم ماکو، شوط، پلدشت و چالدران در مجلس شوراي اسلامي گفت:. حدود 4000 دستگاه کشنده در مرز بازرگان به دليل نداشتن مجوز ثبت سفارش يا نداشتن قبض انبار، سفارش بدون تخصيص ارز، متوقف شدهاند.

عمر علي پوراقدم در گفتوگو با خبرنگار تابناک در اروميه، اظهار داشت: جهت نوسازي ناوگان حمل و نقل جادهاي اين کشندهها با قيمت بيش از 50هزار دلار سفارش و خريداري شده است.

وي افزود: جهت رهاسازي کشندهها و تحويل آنها به سفارش دهندگان متأسفانه با مشکل و عدم همکاري بازرسي کشور برخورد کردهايم.

نماينده مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان کرد: طي تصميمات انجام گرفته در جلساتي که با وزير صمت و رئيس کميسيون صنايع برگزار شد، مقرر شد در قبال اسقاط يک ماشين سنگين، يک کشنده به شخص مورد نظر تحويل داده شود.

علي پور با اشاره به اينکه، از 4000 کشنده، 1800 کشنده در اختيار گمرک بازرگان ميباشد و سرنوشت بقيه مشخص نيست، گفت: جهت جبران بخشي از زيان وارد شده و رفع سردرگمي رانندگان و سفارش دهندگان هر چه سريعتر بايد فکر اساسي انديشيده شود.

وي افزود: دولت ترکيه بدون کسب مجوز، اقدام به فروش 150 کشنده از طريق مناقصه را کرده است که ادامه اين روند باعث آسيب جدي به بخش اقتصاد استان خواهد شد.

علي پور تصريح کرد: نبودهماهنگي وعدم ابلاغ به موقع قانون مصوب در خصوص واردات کشندهها از جمله دلايل مشکل بوجود آمده ميباشد.

بيش از 7ماه از تلاشهاي مسؤلين استان آذربايجان غربي جهت تعيين سرنوشت کشندههاي سفارش شده ميگذرد و متاسفانه، نتيجهاي حاصل نشده است.

لازم به يادآوري است اين کشندهها دست دوم بوده و از عمرشان 5 سال ميگذرد و باتوجه به نياز مبرم رانندگان جهت نوسازي ناوگان حمل و نقل و جبران بخشي از زيان ريالي و ارز هزينه شده و پيشگيري از هدر رفت زمان و فرصت پيش آمده اقدامات جدي جهت رهاسازي و تحويل آنها به سفارش دهندگان انجام گيرد.

واردات هر نوع جنس و کالا علي الخصوص ماشين آلات وکشندهها يک کار تخصصي است که نياز به تجربه و دانش کافي دارد و بدون بررسي وضعيت موجود امکان پذير نميباشد.

نوسازي ناوگان حمل و نقل جادهاي يکي از موضوعات حياتي در ارتقاي ايمني جادهها و کاهش هزينههاي اقتصادي ميباشد که بدون حذف ناوگان کهنه و فرسوده ميسر نخواهد شد.

 

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.