همسر رئيس جمهوري فقيد در دوره دانشافزايي و توانمندسازي مسؤولان و اعضاي شوراي بسيج اساتيد کشور در مشهد با بيان اينکه دستاوردهاي جمهوري اسلامي تنها محدود به توسعه اقتصادي و صنعتي نيست، گفت:
تربيت صدها هزار عارف و شهيد که به مقام عالي شهادت نائل شدهاند، از بزرگترين دستاوردهاي اين نظام است.
به گزارش مهر، جميله علمالهدي افزود: نظام ولايي که جمهوري اسلامي بر آن تأکيد دارد، در مقابل نظامهاي سلطاني و تودهاي، به عنوان يک رقيب سرسخت مقاومت ميکند. اين نظام به موقعيتي رسيده که بايد به جهانيان معرفي شود.
وي ادامه داد: امام خميني (ره) به عنوان فقيه، فيلسوف سياسي و عارف بزرگ با ايجاد نظام ولايي، ديدگاهي جديد براي حکمراني ارائه داد که بر اساس عدالت و انسانيت استوار است.
به گفته علم الهدي، جريان اسلامي با تأسيس نظام سياسي اجتماعي ولايي، به دنبال برقراري عدالت و آزادي است، امروز ميتوانيم دستاوردهاي مادي و توسعههاي اقتصادي کشور را با دوره طاغوت مقايسه کنيم و ببينيم که چه پيشرفتهايي در زمينههاي علمي، فناوري، رفاه و آسايش مردم حاصل شده است.
جميله علمالهدي با مقايسه نظام ولايي با نظامهاي ليبرال و سوسياليستي گفت: کشورهاي با نظام ليبرال يا سوسياليستي ممکن است بدون مواجهه با چالشهاي بزرگ به توسعههايي دست يافته باشند، اما نظام ولايي با تمام مشکلات و چالشها، توانسته است به دستاوردهاي بزرگي دست يابد و نشان دهد که اين نوع حکمراني قابليت تحقق عدالت و آزادي واقعي را دارد.
وي اظهار کرد: بدون انقلاب اسلامي ما نميتوانستيم به دستاوردهاي واقعي دست يابيم، تعاليم قرآن کريم و فرهنگ اصيل ايراني و اسلامي به ما ميآموزد که زندگي دنيوي تنها مرحلهاي از مسير سعادت ابدي است و انسان بايد در اين دنيا به گونهاي عمل کند که سعادت و رفاه واقعي را در جهان ديگر به دست آورد.
علم الهدي تأکيد کرد: در نظام ولايي، خدا ولي خود را تعيين ميکند و مردم موظف به تحقق اين ولايت هستند. در اين نظام برخلاف تصور عموم مردم تنها وظيفه رأي دادن ندارند، بلکه متعهد به اقامه حکومت و عدالت هستند و تربيت و ارتقاي شهروندان متعهد در اين زمينه از اهميت بسزايي برخوردار است.
جميله علمالهدي در بخش ديگري از سخنان خود به اهميت تربيت سياسي در خانواده پرداخت و گفت: شهيد رئيسي عنوان ميکرد، مردم به من رأي دادند و من نميتوانم با فريب، کاري انجام دهم.
وي افزود: در نظم ولايي از درون خانواده و دوران کودکي، ولايت در قلب افراد شکل ميگيرد. جمهوري اسلامي و بهويژه تربيت سياسي در ايران، به برکت وجود خانواده موفقترين است.
به گفته علم الهدي، اگر از من به عنوان يک کارشناس تعليم و تربيت بپرسيد، کدام بخش از سنتهاي تعليم و تربيت مهمتر است، قطعاً پاسخ خواهم داد تربيت سياسي. مفهوم ولايت از خانواده آغاز ميشود.
جميله علمالهدي بيان کرد: اگر کسي در خانواده مفهوم پدر را درک کند و ولايت را بياموزد، ميتواند در نظام ولايي هم آن را درک کند. ولايت به معناي درک جايگاه پدر، مادر، برادر، خواهر و ديگر اعضاي خانواده است.
وي تأکيد کرد: در نظم ولايي، تربيت از پايين به بالا است و در محيطي عاطفي مانند خانواده و نه در محيطهاي اداري مانند مدرسه يا دانشگاه شکل ميگيرد.
علم الهدي با بيان اينکه نقش مادران در تبيين ولايت بسيار مهم است، افزود: مادران به کودکان معناي پدر، برادر، خواهر و مادر را آموزش ميدهند و ارزشهاي سياسي را در محيط خانواده معنا ميکنند.
جميله علمالهدي با اشاره به نقش مقاومت و تربيت سياسي در مقابل فتنههاي فرهنگي و اجتماعي ادامه داد: جوانان ما بايد در برابر هر ظلم و فسادي مقاومت کنند، شهيدان رئيسي و سليماني به عنوان معلمان مبارزه و مقاومت، نقش بسزايي در تربيت نسل آينده دارند.
وي به اهميت مراسمهاي ديني مانند عاشورا و اربعين اشاره کرد و گفت: ما بهعنوان يک نمونه موفق، همچنان مراسم عاشورا و اربعين را داريم که توانستهاند ولايت را تقويت کنند، کودکان قبل از اينکه با خداوند آشنا شوند، با امام حسين (ع) آشنا ميشوند و اين محبت باعث تقويت ارزشهاي ديني ميشود.
علم الهدي تاکيد کرد: اما امروز مراسمهاي سوگواري نيز تحت تهاجم قرار گرفتهاند، به طوريکه در اطراف زيارتگاهها و حوزهها، بساط فساد و سرگرميهاي مبتذل آماده شده است تا اين ارزشها تضعيف شوند.
به گفته همسر رئيس جمهوري فقيد اين تهديدهاي داخلي بزرگتر از تهديدهاي خارجي هستند و ما بايد با تقويت روابط خانوادگي و ارزشهاي ديني در برابر اين تهديدات مقاومت کنيم.
همايش بزرگ بسيج اساتيد دانشگاه هاي سراسر کشور امروز در مجتمع فرهنگي آموزشي امامت در مشهد برگزار شد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.