معاون وزير آموزش و پرورش، نااميدي اجتماعي و فقر فرهنگي را يکي از بزرگترين آسيبهاي اجتماعي عنوان کرد و گفت: امروز در جامعه، قدرت گفتوگو نداريم.
سالار قاسمي در آئين تکريم و معارفه مديرکل آموزش و پرورش استان در دبيرستان طالقاني تبريز با گراميداشت ياد و خاطره معلم بزرگ انقلاب و شهداي تعليم و تربيت و ايثارگري معلمان در دوران کرونا گفت: دولت از تبريز و سردار و سالار ملي به وفاق ملي رسيد و نگاه ملي، ميهني و اسلامي جلوههايي در استان آذربايجان شرقي هستند که ادامه و امتداد دارند.
وي با بيان اينکه روح حاکم بر آموزش و پرورش، کيفيت کار معلم است، افزود: باغچهبان در سال 1303 بدون کمک گرفتن از هيچ تجربه جهاني مدارسي را داير کرد که هنوز سرآمد هستند و بهمن بيگي در فارس هم همين کار را انجام داد و معلمان همگي اينطور هستند.
معاون وزير آموزش و پرورش ادامه داد: امروز در جامعه، قدرت گفتوگو نداريم، درحالي که گفتوگو و پرسشگري از ويژگيهاي آموزش و پرورش در هزاره سوم است که ميتواند تمدنساز و هدايت ساز مورد تاکيد رهبر معظم انقلاب و در تراز نظام جمهوري اسلامي ايران باشد و از اين رو نيازمند مديراني تراز هستيم.
قاسمي بيان کرد: مديرکل و مسئولان آموزش و پرورش بايد به عنوان راهبران آموزش و پروش کشور، قدرت اجماع، قدرت اقناع و اعتمادسازي و ارزش آفريني داشته باشند و همه را پاي کار بياورند.
وي، نااميدي اجتماعي و فقر فرهنگي را يکي از بزرگترين آسيبهاي اجتماعي عنوان نمود و کار تيمي و ايجاد اميد، وفاق ملي و وفاداري به آرمان را در اين ميان موثر دانست.
وي خاطرنشان کرد: امروزه با وجود فناوريهاي جديد و هوش مصنوعي نمي.توان با نسل جديد به زبان قديمي گفتوگو کرد.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.