اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

معاون فني و نظارت سازمان نوسازي و تجهيز مدارس:

افزايش 60 درصدي استحکام‌بخشي مدارس فرسوده

معاون فني و نظارت سازمان نوسازي و تجهيز مدارس با بيان اينکه ميزان مدارس مستحکم از حدود 19 درصد به حدود 80 درصد رسيده است گفت: سرانه فضاي آموزشي در 276 منطقه پايين‌تر از متوسط کشوري است که بايد با اولويت به اين مناطق توجه شود .

افزايش 60 درصدي استحکام‌بخشي مدارس فرسوده

مجيد عبداللهي در گفتوگو با ايسنا، با بيان اينکه رئيسجمهور آينده بايد توجه ويژهاي به نظام آموزشي داشته باشد، گفت: برنامه هفتم توسعه نيازمنديهاي مربوط به حوزه ساخت، توسعه و تجهيز مدارس کشور را پيش بيني کرده و ريل گذاريهاي خوبي در اين بخش اتفاق افتاده است.

وي با بيان اينکه مسيري که دولت سيزدهم در حوزه ساخت، تجهيز و مدرسهسازي طراحي کرده بود، مسيري بسيار مناسب بود که با سرعت خيلي خوبي به انجام رسيد، افزود: توجه به برخي از رويکردهاي جدي در حوزه مدرسهسازي، به عنوان نسل دوم مدرسهسازي ايران بايد مورد توجه رئيسجمهور آينده قرار گيرد.

معاون سازمان نوسازي و تجهيز مدارس با بيان اينکه ساخت مدارس بزرگ مقياس، تنوع بخشي به فضاها و محيطهاي يادگيري در عرصه مدرسهسازي، چند منظوره کردن فضاهاي آموزشي مدرسه تحت عنوان «طرح مدرسه کانون تربيت و پيشرفت محله» و قرارگرفتن مدرسه در کنار مسجد به عنوان يکي از خطوط کلي بايد در نظر گرفته شود ادامه داد: ارتقاي سرانه در نقاط بحراني، توجه به فضاهايي با سرانه پايين و توجه به مناطق مهاجر پذير بايد جز اصول مدنظر گرفته عدالت آموزشي در حوزه وزارت آموزش پرورش و نظام تعليم و تربيت قرار گيرد .

 

بيش از 100 هزار کلاس درس نيازمند مقاومسازي

 

عبداللهي با بيان اينکه عدالت آموزشي يعني دسترسي برابر تمام دانشآموزان به فضاهاي آموزشي، استفاده از فرصتهاي برابر آموزشي و تجهيزات، فرصت استفاده از فضاي آموزشي نو و مستحکم که با اولويت بايد به آن توجه شود گفت: ما در برنامه هفتم توسعه چند محور اساسي داريم، از جمله سرانه آموزشي که در دولت بعد بايد 14 ميليون متر مربع فضا ساخته شود که اين رقم منابع اعتباري بالايي نياز دارد البته با ساخت اين ميزان، همچنان با سرانه تعيين شده در سند تحول يعني 2.4 مترمربع و با استانداردهاي جهاني نيز فاصله زيادي داريم.

وي در ادامه به محور مقاومسازي و استحکام بخشي به بناها اشاره کرد و افزود: بيش از 100 هزار کلاس درس نيازمند مقاومسازي است و بايد دولت يک بار به مانند اوايل برنامه پنجم توسعه کشور از محل صندوق ذخيره به موضوع مدارس نامقاوم ورود کند و اين موضوع را از روي ميز وزارت آموزش و پرورش بردارد.

معاون فني و نظارت سازمان نوسازي و تجهيز مدارس با بيان اينکه ميزان مدارس مستحکم از حدود 19 درصد به حدود 80 درصد رسيده ادامه داد: کمک به حوزه تجهيزات مدارس و فضاهاي نيازمند گرمايش و سرمايش از جمله موضوعاتي است که رئيس جمهور آينده بايد به آن توجه کند.

عبداللهي با بيان اينکه عرصه مدرسهسازي يکي از فعاليتهاي نشان دار دولت آينده خواهد بود، گفت: اين فعاليت جز فعاليتهاي نشاندار اين دولت نيز بوده و در اين دولت حدود 33 هزار کلاس درس و روزي هشت مدرسه تحويل نظام تعليم و تربيت داده شده است.

وي با بيان اينکه سرعت در ساخت و ارتقاي کيفيت ،تلاش براي کاهش قيمت تمام شده ، صنعتيسازي، تطبيق آنچه در مدارس اتفاق افتاده با استانداردهاي روز دنيا و تبديل مدرسه به يک فضاي چند منظوره، مدارس را به کانون مديريت بحران تبديل کرده است افزود: وقتي حادثهاي اتفاق مي افتد چادرهاي اسکان موقت اضطراري در مدارس برپا ميشود زيرا مدارس همواره سرپا هستند و امکاناتي ازجمله سرويس بهداشتي و امکان دپوي اقلام و تجهيزات در آن وجود دارد که اين فرصت مغتنمي است.

معاون فني و نظارت سازمان نوسازي و تجهيز مدارس عنوان کرد: مشي و منشي که در حوزه مدرسهسازي با قدمت حدود 50 سال در کشور شکل گرفته و بعد از انقلاب رشد چشمگيري داشته در دولت آينده هم با همين حدت و شدت بايد پيش برود.

عبداللهي با بيان اينکه 276 منطقه آموزشي، سرانه آن از متوسط کشور پايينتر است اظهار کرد: بايد ساخت فضاي آموزشي در اين 276 منطقه تمرکز شود تا به متوسط سرانه کشور که عدالت آموزشي است و در سند تحول به آن توجه شده برسند.خوشبختانه نقشه راه سند تحول، در انتهاي دولت سيزدهم تصويب و به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي و به سمع و نظر رهبر معظم انقلاب هم رسيد تا چراغ راه دولت آينده براي حوزه مدرسهسازي و نظام تعليم و تربيت قرار گيرد.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.