يک هيئت نظامي بلندپايه رژيم خودخوانده سوريه طي روزهاي گذشته با حضور در پايتخت عربستان سعودي، رايزنيهايي را با مسئولان اين کشور انجام داده است.
منابع اطلاعاتي يمن به روزنامه الأخبار گفتند که محور اين مذاکرات، بررسي ترتيبات مربوط به انتقال حدود 10 هزار جنگجوي سوري براي مشارکت در جنگ يمن است که احتمالاً عمدتاً از ميان تروريستهاي افراطي خارجي انتخاب خواهند شد.
اين اخبار در حالي منتشر ميشود که رژيم جولاني اخبار مربوط به تصميم دمشق براي اعزام هزاران عنصر مسلح به جنوب عربستان را رد کرده است. با اين وجود يک گروه مشاوره نظامي سوريه، به موازات مذاکرات صورت گرفته در رياض، سفر خود را به دو منطقه «نجران» و «عسير» در جنوب اين کشور انجام داده است.
در پي شکست عربستان و مزدوران اين کشور در يمن، برخي رژيمهاي عربي تلاش مي کنند با اعزام نيروي خارجي به اين کشور ولو به صورت صوري، روحيه ارتش عربستان را تقويت کرده و پيروزيهاي متعدد نيروهاي مسلح يمن را تحت الشعاع قرار دهند.
در همين رابطه دولت عبدالفتاح السيسي رئيس جمهور مصر نيز اعلام کرده است که نيروهاي خود را به عربستان اعزام خواهد کرد. پاکستان نيز پيش از اين از اعزام نيرو به عربستان سعودي براي کمک به اين کشور در جنگ يمن خبر داده بود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.