نگرش سياسي استاد شهريار برخاسته از اعتقادات ديني و فرهنگ ايراني است

استاد جلال محمدي، شاعر، نويسنده و روزنامه‌نگار پيشکسوت کشورمان که آثار متعددي در حوزة شعر، ادبيات دفاع مقدس، نظريه‌پردازي فرهنگي و مسائل قفقاز به قلم وي طي چهار دهة گذشته منتشر شده است از پژوهشگراني است که در روزگار حيات استاد سيدمحمدحسين شهريار با وي مراوده داشته و پس از درگذشت اين شاعر بزرگ، مقالات و کتابهايي درباره‌ي شعر و شخصيت وي منتشر کرده است.

20 ساعت قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجان

تهاجم فرهنگي گسترده با انتشار غيرقابل کنترل سريال‌هاي کره‌ جنوبي و ترکيه‌ در پلتفرم‌ها

مصرف محتواي صوتي و تصويري در سال‌هاي اخير با فراگير شدن استفاده از ماهواره و پس از آن گسترش دامنه اينترنت و دسترسي به محتواي فرامرزي، از دامنه توليدات داخلي فراتر رفته و امروز بر کسي پوشيده نيست که بخش قابل توجهي از مردم کشور از طرق مختلف، مصرف‌کننده محتواي خارجي هستند.

4 روز قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجان

ترک تحصيل دانش آموزان به دليل فقر مالي

اول مهرماه سال‌جاري 172 هزار دانش آموز در بيش از سه هزار فضاي آموزشي سال تحصيلي را در استان کهگيلويه و بويراحمد آغاز و شش کميته در ستاد بازگشايي مدارس استان تشکيل شده تا شاهد برگزاري آييني باشکوه براي آينده سازان ايران و اين استان باشند.

4 روز قبل | نوشته: بخش خبری آذربایجان

شرح شورانگيز عشق، شهريار تسخيرگر ملک دل‌ها

مريم عباسي: استاد محمدحسين شهريار از جمله مشاهير و مفاخر ارزشمند فرهنگ ادب ايران اسلامي است که در جايگاه برترين‌هاي شعر و ادب گهربار ايران جاي دارد، بي‌ترديد وي در قرن اخير آئينه تمام‌نماي فرهنگ و هويت اصيل ايراني است.

6 روز قبل | نوشته: جلال محمدی

0 مقاله ذخیره شده