اظهار نظر 0

روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.

  • برگزیده خوانندگان
  • همه
مرتب کردن بر اساس : قدیمی تر

مديران جدا شده از وزارت ورزش در کميته ملي المپيک چه مي‌کنند؟

از زماني که موضوع بازنشستگي مديران و منع به کارگيري‌شان مطرح شد همواره حرف و حديث‌هايي پيرامون آنها و وضعيت‌شان وجود داشت به خصوص به خاطر دو دستگي ديدگاه‌ها در رابطه با اين قبيل مديران و اختلاف نظرهايي که در مورد کنار رفتن‌شان يا استمرار همکاري با آنها وجود دارد.

مديران جدا شده از وزارت ورزش در کميته ملي المپيک چه مي‌کنند؟

به گزارش خبرنگار مهر، برخي با نگاه جوان محور بر اين عقيده اند که بازنشستگي بايد به معناي حکم قطعي پايان دوره مديران و کنار رفتن آنها باشد تا اينگونه فرصت براي جوانگرايي در پستهاي مديريتي مهيا شود. البته که در عمل نگاه و اعتقاد ديدگاه مقابل حاکم است. اين ديدگاه و صاحبانشان با تاکيد بر تجربه و پختگي که افراد در طول مديريت قانونمند خود به دست ميآوردند بر اثربخشي و ادامه به کارگيري آنها بعد از بازنشستگي تاکيد دارد و در واقع مخالف خانه نشين شدن آنها است.

به نظر ميرسد اين اعتقاد و چشم انداز در کميته ملي المپيک بسيار مورد توجه است به خصوص در رابطه با نفراتي که از مجموعه وزارت ورزش جدا ميشوند و به خاطر بازنشستگي يا بعضاً مسائل ديگر جايي در اين وزارتخانه پيدا نکردند اما کميته ملي المپيک فضا را در اختيارشان قرار داده تا همچنان باشند.

 

معاون بازنشسته وزارت ورزش در کميته ملي المپيک

 

ژاله فرامرزيان از جمله افرادي است که بعد از بيرون آمدن از ساختمان وزارت ورزش بلافاصله به يک ساختمان پايينتر رفت و در کميته ملي المپيک صاحب صندلي جديدي شد. فرامرزيان معاون توسعه منابع انساني و مالي وزارت ورزش بود که حضورش در وزارت مسعود سلطاني فر همواره متوجه انتقادات زيادي شد اما هيچ يک باعث متزلزل شدن جايگاهش نشد بلکه او تا سه ماه پس از جابه جايي دولت هم متصدي همين پست در وزارت ورزش بود.

حتي بعد از انتخاب سرپرست معاونت توسعه منابع انساني و مالي (اميرحسين مطلبي - 13 آذرماه 1400) هم رفت و آمد ژاله فرامرزيان در ساختمان وزارت ورزش به بهانه رسيدگي به پروندهها امور مالي به جامانده از دوره قبل ادامه داشت و حتي او يک اتاق اختصاصي هم در اختيار داشت. اين در حالي بود که از ابتداي سال گذشته بحث بازنشستگي ژاله فرامرزيان مطرح شده بود اما او که خود مجري اجراي قانون بازنشستگي در دستگاه ورزش بود با اين شرايط در وزارت ورزش ماندگار شد تا همين چند هفته پيش که به کميته ملي المپيک نقل مکان کرد و به عنوان مشاور رئيس در امور مالي مشغول به کار شد.

البته فرامرزيان اولين مدير جدا شده از وزارت ورزش نبود که به ساختمان همسايه و دوست اين وزارتخانه رفت اما آخرين شأن هم نبوده است.

 

چراغ سبز کميته ملي المپيک به رانده شدگان وزارت ورزش

 

عبدالحميد احمدي پيش از ژاله فرامرزيان وارد کميته ملي المپيک شد. احمدي که در دو دولت قبل معاون فرهنگي وزير ورزش بود، در دولت جديد شانسي براي تصدي دوباره اين معاونت نداشت و اتفاقاً وزير ورزش در مورد جانشينش (سينا کلهر) هم خيلي زودتر از ديگر معاونتها به نتيجه و جمع بندي رسيد.

احمدي هم با حکم مشاور رئيس وارد کميته ملي المپيک شد. ضمن اينکه همزمان به عنوان عضو شوراي راهبردي و همچنين شوراي سياست گذاري تاريخ شفاهي هم در اين کميته فعاليتهايي دارد.

از طرفي رامين طباطبايي هم جديدترين گزينه وزارتي است که در آکادمي ملي المپيک به عنوان زير مجموع کميته ملي المپيک دورهاي جديد از مديريت ورزشي اش را آغاز کرده است. طباطبايي طي چهار سال گذشته رياست فدراسيون بسکتبال را بر عهده داشت اما براي انتخابات اسفندماه سال گذشته اين فدراسيون تأييد صلاحيت نشد.

با اين اوصاف هفته گذشته طباطبايي با حکم دبيرکل کميته ملي المپيک که سرپرست آکادمي ملي المپيک را هم بر عهده دارد به عنوان مشاور و سرپرست معاونت آموزشي و پژوهشي اين آکادمي منصوب شد.

 

جنگ نرمي که علني شد

 

البته شايد بتوان گفت که سرآغاز حضور نفراتي از وزارت ورزش در کميته ملي المپيک همزمان با تشکيل کميسيون زنان در اين کميته بود و معرفي مهين فرهادي زاد معاون وقت بانوان وزارت ورزش به عنوان رئيس کميسيون، همزمان با اين انتصاب فريبا محمديان که به دليل بازنشستگي از معاونت بانوان وزارت ورزش کنار رفت و جاي خود را به فرهادي زاد داد هم به عنوان يکي از اعضاي کميسيون زنان معرفي شد.

البته اين جابه جايي ها زماني انجام شد که وزارت ورزش و کميته ملي المپيک در بهترين دوره خود به لحاظ تعامل و هماهنگي به سر ميبردند و کمترين اتفاق در ورزش از سايه همپوشاني و موازي سازي مديران مستقر در اين دو ساختمان و تصميمات مشترک شأن خارج بود.

جابه جايي هاي اخير اما در شرايطي متفاوت انجام شد، زماني که حميد سجادي متصدي وزارت ورزش شد و افرادي مانند فرامرزيان، احمدي و طباطبايي از فهرست مديران اين وزارتخانه و زير مجموعه هايشان کنار گذاشته شدند. البته ابتدا اينگونه به نظر ميرسيد که جذب اين مديران جدا شده از بدنه وزارت ورزش توسط کميته ملي المپيک صرفاً در راستاي احترام به مقام آنها و به کارگيري تجربياتشان باشند اما اتفاقاتي که پيرامون انتخابات فدراسيون سوارکاري رخ داد و احتمال مربوط به زخم چرکينِ قديمي و سر باز کردن دوباره آن، بر ابعاد اين اقدام و ابهاماتش اضافه کرد به خصوص که براي مديراني از وزارت ورزش به کميته ملي المپيک راه باز شد که بعضاً دورهاي پُر انتقاد را پشت سر گذاشتند.

مديراني مانند عبدالحميد احمدي، ژاله فرامرزيان و رامين طباطبايي که دورهاي کاملاً انتقادي و حتي پرونده ساز هم داشته اند. با اين اوصاف جذب آنها و حکم دادن برايشان نگاهها را نسبت به تغيير ماهيت روابط ميان کميته ملي المپيک و وزارت ورزش جدي تر ميکند و ميتواند دلالتي باشد بر اختلافات زير پوستي که انتخابات فدراسيون سوارکاري باعث علني شدنش شد.

اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.