جانشين ستاد توسعه وبازسازي عتبات عاليات کشور گفت: در اربعين حسيني امسال5 هزار موکب در ايران و عراق داير مي شود.
مجيد نامجو در ديدار با استاندار آذربايجان غربي، اظهار کرد: از اين تعداد سه هزار موکب در داخل کشور و دو هزار موکب در کشور عراق به زائران اربعين خدمات ارائه ميدهند.
وي ادامه داد: حدود 3 هزار موکب مردمي در کشور فعال هستند و نزديک به 2 هزار موکب در خاک عراق مستقر ميشوند تا خدمات خود را به زائران ارائه دهند.
نامجو افزود: مهمترين هدف ستاد عتبات عاليات کشور، کاهش تصدي گري دولت و واگذاري مسئوليتها به خود مردم است.
وي با اشاره به حجم بالاي فعاليتهاي لجستيکي گفت: در مدت کوتاه برگزاري مراسم اربعين، حدود هفت محموله خدماتي وتجهيزات موکبها بصورت موقت ازايران خارج وپس از مراسم به کشور بازگردانده ميشود.
استاندار آذربايجان غربي هم در اين ديدار گفت: همه تمهيدات لازم به شايستگي براي استقبال از زائران اربعين درمرز تمرچين فراهم شده است.
رضا رحماني با اشاره به اينکه اربعين حسيني اتحاد و همدلي مردم اين استان را به نمايش گذاشته است افزود: اين ايام فرصت مناسبي است تامردم بيشتر درکنار يکديگر باشند.
استاندار آذربايجانغربي با اشاره به شور و اشتياق مردم مؤمن و ولايتمدار استان براي خدمترساني به زائران اربعين حسيني و آمادگي کامل دستگاههاي اجرايي، نهادهاي مردمي و موکبداران براي ميزباني از زائران در مسير عبور و اعزام به مرز تمرچين، گفت: اربعين، نماد وحدت و عزت امت اسلامي است و خدمت به زائران حسيني افتخاري بزرگ براي آذربايجانغربي بهشمار ميرود.
اظهار نظر 0
روزنامه به دیدگاه شما نیازمند است،از نظراتتون روی موضوعات پیشوازی خواهیم کرد.