Alternate Text
Alternate Text

تولید هلو در شبستر ۳۰ درصد کاهش یافت
گزارش تصویری

مدیر جهادکشاورزی شبستر از کاهش ۳۰ درصدی تولید محصول هلو در این شهرستان به دلیل سرمای دیررس در فصل بهار امسال خبر داد.
فرامرز افشانی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه امسال از ۲ هزار و  ۴۰۰ هکتار باغ هلو در شهرستان شبستر حدود ۲۸ هزار تن انواع هلو تولید و روانه بازار مصرف می شود، شهر شندآباد را مرکز اصلی تولید این محصول اعلام و اضافه کرد: دومین جشنواره استانی هلو به میزبانی این شهر همزان با روز عید غیدر خم در ۲۹ مرداد جاری برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه از مهم‌ترین محصولات بخش کشاورزی شندآباد میوه‌های سردرختی در انواع مختلف است، اظهار داشت: مرغوبیت هلوی شندآباد به‌ حدی است که شهرت کشوری یافته و به بازارهای ‌نقاط مختلف و نیز کشورهای همجوار نیز صادر می شود.
افشانی، خاک حاصلخیز، آب و هوای مناسب و توجه به توصیه های کارشناسی توسط کشاورزان و باغداران منطقه را از عوامل مهم کیفیت و طعم هلوی شندآباد با هلوی سایر شهرستان ها برشمرد و با بیان اینکه انواع و ارقام مختلف هلو در شندآباد تولید و برداشت می شود، ادامه داد: هلوی خونی هسته جدا و کارتی، انجیری تابستانی، انجیری زعفرانی و مالکی و هلوی کوثری از جمله این ارقام است.